Wie zijn wij?

Welkom bij Metaalversiering.nl! Wij zijn Kevin en Timo, de oprichters van deze unieke webshop voor metalen decoraties. Met een achtergrond als tekenaars in de technische branche, hebben we een passie voor creatief ontwerpen. Het begon allemaal met het maken van leuke verjaardagscadeaus zoals metalen vogels, kippen, en zelfs een prachtige metalen roos. De enthousiaste reacties van vrienden en familie inspireerden ons om Metaalversiering.nl op te richten.

Onze Missie: Creativiteit en Kwaliteit

We werken samen met getalenteerde tekenaars en designers om de leukste, grappigste, en mooiste metalen versieringen te creëren. Ons assortiment is sindsdien enorm gegroeid en omvat nu prachtige metalen wanddecoraties, vrolijke dieren, en allerlei andere metalen decoraties.

Elke dag streven we ernaar om een glimlach op iemands gezicht te toveren met onze unieke creaties. Of je nu je tuin wilt opvrolijken of een speciaal cadeau zoekt, bij ons vind je altijd iets bijzonders.

Heb je een Eigen Idee? Deel het met Ons!

Heb je zelf een leuk idee voor een metalen decoratie? We horen het graag! Neem contact met ons op via de mail of gebruik het contactformulier hieronder. Samen maken we iets moois!

  • Vogel tekenaar

    Timo van Greunsven

  • Kevin Veldhuis

Over Metaalversiering.nl

Bij Metaalversiering.nl delen we een passie voor het creëren van unieke metalen decoraties. Onze uitgebreide collectie omvat metalen vogels, wanddecoraties en tuindecoraties, allemaal ontworpen om elke ruimte te verfraaien.

Metalen Vogels: Elk Stuk een Kunstwerk

Onze metalen vogels worden met zorg en precisie vervaardigd. Elk exemplaar is uniek en een waar kunstwerk op zich. Deze prachtige vogels voegen een vleugje elegantie toe aan elke tuin of buitenruimte.

Wanddecoraties: Unieke Blikvangers voor Binnen en Buiten

Onze metalen wanddecoraties zijn de perfecte manier om je huis of tuin op te fleuren. Elk stuk in onze collectie is uniek en ontworpen om een opvallend en artistiek element aan je ruimte toe te voegen.

Tuindecoraties: Voor een Unieke Tuin

Onze metalen tuindecoraties geven je tuin een bijzondere uitstraling. Van metalen vogels en bloemen tot creatieve tuinbeelden, wij hebben alles om je buitenruimte tot leven te brengen.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal (RVS) en Cortenstaal. Deze materialen zijn niet alleen duurzaam en bestand tegen diverse weersomstandigheden, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Onze metalen decoraties zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, waardoor ze een waardevolle aanvulling zijn op elke tuin of woning.

Uitmuntende Service en Ondersteuning

Bij Metaalversiering.nl zijn we trots op de kwaliteit van onze producten en de service die we bieden. Ons team staat altijd klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte metalen decoratie voor jouw huis of tuin. Of je nu op zoek bent naar een unieke metalen vogel, een opvallende wanddecoratie, of een bijzondere tuindecoratie, wij hebben het of kunnen het voor u maken!