Jouw eigen unieke metalen decoratie?

Naast ons "standaard assortiment ben je bij ons ook aan het juiste adres voor op maat gemaakte metalen decoraties die jouw stijl en ruimte perfect aanvullen.

Bij MetaalVersiering.nl geloven we in het tot leven brengen van jouw unieke visie. Of je nu droomt van een opvallende muursculptuur, een elegant tuinornament, of een gepersonaliseerd relatiegeschenk, wij staan voor je klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Hoe werkt het? Het is simpel!

  1. Mail ons: Stuur een bericht naar info@metaalversiering.nl met jouw ontwerpideeën, afmetingen en speciale details.
  2. Overleg: Wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
  3. Jouw eigen decoratie: Na akkoord over het ontwerp en de prijs maken wij jouw unieke metalen decoratie.

Waarom kiezen voor MetaalVersiering.nl?

🌟 Maatwerk: Jouw visie staat centraal. Wij maken precies wat jij voor ogen hebt.

🏅 Kwaliteit: We streven naar vakmanschap en gebruiken duurzame materialen voor langdurige schoonheid.

🤝 Klantgericht: Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en advies te geven, van concept tot levering.

Maak van jouw droomdecoratie een werkelijkheid met MetaalVersiering.nl!

De "poort" herders

Onlangs kwam er een superleuk verzoek binnen: een ontwerp van twee RVS herdershonden die elkaar aankijken, om hun toegangspoort op te fleuren. Hoe cool is dat?

Natuurlijk dachten we meteen mee over alle details, zoals de perfecte afmetingen en hoe we ze stevig aan het hekwerk kunnen bevestigen. Want we willen niet alleen dat het er geweldig uitziet, maar ook dat het lang meegaat!

Het eindresultaat? Een echt kunstwerk dat niet alleen de toegangspoort siert, maar ook een glimlach op het gezicht van de klant tovert telkens als ze thuiskomen.

Bij MetaalVersiering.nl draait alles om jouw unieke ideeën. Dus, heb jij ook een wild idee waar je wat hulp bij kunt gebruiken? Wacht dan niet langer en laat ons je helpen om het tot leven te brengen!

De Bosuil-familie

Voor deze klant hebben wij een zwart gepoedercoate bosuil-familie gemaakt voor op de gevel van een huis. De familie bestaat uit 2 ouders en 2 jongen. Dezelfde samenstelling als het gezin en de familie met Bosuilen dat in de achtertuin leeft. De uilen zijn ca. 1.5 meter breed.

Staatsbosbeheer

Voor Staatsbosbeheer hebben wij een enorm mooie opdracht uitgevoerd. Voor een wandelroute hebben wij van 3 van onze vogels speciale uitvoeringen gemaakt om te fungeren als routewijzers. Zo bestaat nu de "koolmees", "Winterkoning" en "ijsvogelroute".

Button label